Zwembaden

Uw zwembad naar uw idee, elke vorm en grootte kan uitgewerkt worden zodat het aan uw droombeeld voldoet. Uitgraven, bodemplaat storten, muren opgebouwd uit stepocblokken (gewapend), bezetten en polyesteren alles wordt door mij zelf uitgevoerd.
Afdekkingen zijn mogelijk van zeilen tot ingebouwde rolluiken die elektrisch aangedreven worden. Verder maak ik nog gebruik van energiezuinige LED onderwaterverlichting. Filtratie gebeurt door middel van een zandfilter gevuld met zand of glasparels. Deze glasparels zorgen ervoor dat uw water echt glashelder is en gaan ook veel langer mee voor ze vervangen moeten worden. Als waterbahandeling kan er gekozen worden voor een combinatie van een uvc met een koper ionisator of een E-clear systeem dat volledig chloorvrij behandelen mogelijk maakt  met een minimum aan onderhoud. Verwarmen kan economisch verantwoord door gebruik te maken van een solar lamellenafdekking in combinatie met een warmtepomp.De solar lamellen zorgen er voor dat u een minimum aan verdamping hebt, de onuitputtelijke energie van de zon warmt het water op zodat de warmtepomp slechts enkele graden nog hoeft bij te warmen. Zo heeft u een energiezuinig zwembad met een minimum aan onderhoud.

Verder zorg ik ook voor begeleiding bij zelfbouwers zodat u duizenden euro's kan besparen en toch zeker bent van een kwalitatief hoogstaand zwembad als eindresultaat.

 

Overloopbad van 15m op 6m

Klik hier voor meer info over dit project

            

Zwembad met watergordijn

Klik hier voor meer info over dit project