Vijvermateriaal 

Voor alle vijvermaterialen kan u steeds bij mij terecht, gaande van vijverpompen, visvoeders, pvc koppelstukken, biologische filters, uv-filters, beadfilters, schepnetten, bacterieën, luchtpompen, enz....

U maakt hiervoor best een afspraak of u kan bestellingen en vragen steeds doormailen via de contactpagina.

Ik help u graag verder.

Uv vervanglampen
Het is momenteel het ideale moment om uw uv-lamp te reingen en klaar te maken voor het nieuwe vijverseizoen. Na een brandtijd van 8000 uur (1 jaar) zal ook uw tl lamp aan vervanging toe zijn.
23 € per Stuk
Polyester koi meetbak 100cm
Deze blauwe polyester meetbakken zijn zeer stevig en voorzien van een meetlint. Ideaal dus voor het fotograferen van uw koi.
100 € per Stuk
Saki Hikari
U kan bij mij terecht voor al uw visvoeders, van de voordelige vijvervisvoeders, steurvoer, tot uw koivoer. Met Hikari bent u zeker van een optimale groei en verzorging van uw koi met een minimale vervuiling voor de vijver. Alle Saki Hikari voeders heb ik vers in huis evenals het belangrijkste hikari voer. Tevens bied ik deze aan aan een scherpe prijs.
Pvc verbindingen van 20mm tot 110mm
Alle pvc die u nodigt heeft voor de aanleg van uw vijver zijn in voorraad. De beste kwaliteit voor de beste prijs. Schuifkranen, bolkranen, skimmers, bottomdrains dit alles kan u bij mij afhalen. Alle pvc drukbuizen ato 7,5 van 20 tot 110mm alsook afvoerbuis van 110mm heb ik voorradig alsook pvc verbindingstukken met manchet verbinding.
www.vijverkennis.be
Rode of blauwe japanse filtermat
Promotieprijs 39,9 euro Zeer goede kwaliteit japanse mat. Afmetingen 2meter x 1meter 5cm dik.
39,9 € per Stuk
Afvoerbuis van 110mm tot 500mm
Alle maten afvoerbuis in voorraad van 110 tot 500mm in voorraad. Te verkrijgen op maat gezaagd vanaf 50cm. Ook de einddoppen zijn in voorraad.
Lavasubstraat
Lava substraat maat 8/16 of 16/32 kan afgehaald of geleverd worden zowel in kleine als grote hoeveelheden. Als de hoeveelheid te groot is om met de kruiwagen ter plaatste te voeren kan ik voor u met een kniklader het materiaal tot op de bestemming brengen. Doorgang breedte 1m35. Prijs exclusief btw 103,3euro
125 € per m³
Voeding
U kan bij mij terecht voor al uw visvoeder, van steur- tot koivoer. Zo bied ik zeer voordelige siervisvoeders, en koivoeding aan naargelang uw eigen verwachtingen. Ook kan bepaalde voeding per kilo afgewogen worden zodat u toch kleinere verse hoeveelheden kan aankopen aan een kiloprijs van grote verpakkingen.
Biocerapond
Biocerapond is een 100% keramisch materiaal, perfect zuiver, geen chemische toevoeging. Dit substraat heeft een zeer hoog aanhechtingsoppervlak voor de bacterieën en is onverwoestbaar. Het perfecte materiaal voor uw biologisch filter of druppelfilter van uw sier of koi vijver. Drijft niet en moet niet gewassen worden.
http://www.aquatic-science.be/home.php?lang=3&page=344
1,5 € per Liter